Vacature keukentopper vanaf 15 jaar

Bij Plexat Eten & Drinken creëren we een gezellige en levendige sfeer waarin iedereen zich direct thuis voelt. We geloven dat hard werken en plezier hand in hand kunnen gaan, en we streven ernaar om een werkomgeving te bieden waarin je met een glimlach aan de slag gaat.

Als onderdeel van ons team zul je verschillende taken uitvoeren, waaronder afwas en het assisteren bij hand- en spandiensten in de keuken. Je krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te leren en je passie voor eten en drinken verder te ontwikkelen.

Bij Plexat Eten & Drinken waarderen we teamwork en samenwerking enorm. Samen zorgen we ervoor dat onze gasten een geweldige ervaring hebben en met een lach op hun gezicht vertrekken. We geloven in het creëren van een positieve werkomgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar beste zelf te zijn.

Als je op zoek bent naar een leuke en leerzame ervaring in de keuken, dan is Plexat Eten & Drinken de plek voor jou! We bieden flexibele werktijden, een gezellig team en een competitief salaris. We bieden een flexibel nulurencontract, zodat je kunt werken op tijden die voor jou het beste uitkomen.

Ben je klaar om deel uit te maken van ons leuke team? Stuur dan een berichtje naar ons via info@plexat-etenendrinken.nl.  We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen plezier te hebben terwijl we hard werken!

Hartelijke groeten,

Erik en Babette