Vacature topper in de bediening vanaf 16 jaar

Bij Plexat Eten & Drinken geloven we dat werken niet alleen maar hard werken hoeft te zijn, maar ook leuk en plezierig kan zijn. We streven ernaar om een positieve en gezellige werkomgeving te creëren waarin teamleden zich gewaardeerd voelen en waarin plezier centraal staat.

Als onderdeel van ons team zul je verantwoordelijk zijn voor de bediening van onze gasten, maar ook bereid zijn om andere werkzaamheden op te pakken wanneer dat nodig is. We bieden een flexibel nulurencontract, zodat je kunt werken op tijden die voor jou het beste uitkomen.

We zoeken naar kandidaten die gemotiveerd zijn, een positieve instelling hebben en graag in een team werken. Ervaring in de horeca is een pluspunt, maar geen vereiste. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent en bereid bent om te leren.

Als je ouder bent dan 16 jaar en geïnteresseerd bent om deel uit te maken van ons leuke team en een leuke en leerzame ervaring wilt opdoen in de horeca, stuur dan een berichtje naar ons via info@plexat-etenendrinken.nl.  We kijken ernaar uit om van je te horen!

Hartelijke groeten,

Erik en Babette